• EGYÜTTMŰKÖDÉSEINK

   

   

  BAHART

  A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) megújítása nagy lépésekkel elkezdődött.

  Megújulás

  Folytatja a tavaly elindított dinamikus modernizációt a BAHART. A hajóflotta megújulása mellett a frissen végzett hajós munkaerő is „fedélzetre lépett" tavasszal. Folytatódnak a rév- és a személyhajó-kikötők tervezései, valamint lezajlott a frissen megnyitott, új arculattal ellátott vitorláskikötők felkészítése a szezonra. A BAHART a 177. hajózási szezon alatt is sokszínű programkínálattal, változatos menetrenddel és digitális megoldásokkal várja utasait.

   

  A fejlesztések részeként elindult az online jegyvásárlás lehetősége is, melyet az utazók a bahart.hu és a jegy.bahart.hu oldalakon érnek el.

  Online hajójegy vásárlás

  Ezen opcióval előre tervezhetők a programok, sorban állás nélkül élvezhetők a hajós programok, legyen szó települések közötti kirándulásról, sétahajózásról vagy programhajókról.

   

  Amellett, hogy gyors és kényelmes, az online vásárolt jegy nyomtatása nélkül, mobiltelefonokon is bemutatható, így környezetbarát megoldás.

  Környezetvédelem és hatékonyság

  A környezetvédelmi és hatékonysági szempontok figyelembevétele kiemelt fontosságú a BAHART életében.

   

  A flottában nagy befogadó képességű és éppen ezért alacsony fajlagos üzemanyagfelhasználással működő hajók biztosítják a szolgáltatásokat, a korábbi kis befogadóképességű, de nagyteljesítményű és fogyasztású gyorshajók üzemeltetését a cég befejezte.

  A 2021-ben megrendelt 2 új komp és 2 új katamarán esetében fontos tervezési szempont volt, hogy a legmodernebb környezetvédelmi normáknak, szabványoknak (EU Stage 5- emisszió kibocsátási sztenderd) is megfeleljenek a hajók, amellett, hogy lehetővé teszik nagyszámú kerékpár befogadását, modern utastájékoztatást és komplex szolgáltatásportfólió megvalósítását.

   

  A fentieken túl vizsgálják elektromos gépjármű töltők, napelemes energiatárolók telepítését kikötőikbe, valamint meglévő hajóik átalakítását elektromos hajtásrendszerűvé.

   

  Online jegyek: https://jegy.bahart.hu/