• EGYÜTTMŰKÖDÉSEINK

   

   

  BAHART

  A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) megújítása nagy lépésekkel elkezdődött.

  broken image

  Megújulás

  Folytatja a tavaly elindított dinamikus modernizációt a BAHART. A hajóflotta megújulása mellett a frissen végzett hajós munkaerő is „fedélzetre lépett" tavasszal. Folytatódnak a rév- és a személyhajó-kikötők tervezései, valamint lezajlott a frissen megnyitott, új arculattal ellátott vitorláskikötők felkészítése a szezonra. A BAHART a 177. hajózási szezon alatt is sokszínű programkínálattal, változatos menetrenddel és digitális megoldásokkal várja utasait.

   

  A fejlesztések részeként elindult az online jegyvásárlás lehetősége is, melyet az utazók a bahart.hu és a jegy.bahart.hu oldalakon érnek el.

  broken image

  Online hajójegy vásárlás

  Ezen opcióval előre tervezhetők a programok, sorban állás nélkül élvezhetők a hajós programok, legyen szó települések közötti kirándulásról, sétahajózásról vagy programhajókról.

   

  Amellett, hogy gyors és kényelmes, az online vásárolt jegy nyomtatása nélkül, mobiltelefonokon is bemutatható, így környezetbarát megoldás.

  broken image

  Környezetvédelem és hatékonyság

  A környezetvédelmi és hatékonysági szempontok figyelembevétele kiemelt fontosságú a BAHART életében.

   

  A flottában nagy befogadó képességű és éppen ezért alacsony fajlagos üzemanyagfelhasználással működő hajók biztosítják a szolgáltatásokat, a korábbi kis befogadóképességű, de nagyteljesítményű és fogyasztású gyorshajók üzemeltetését a cég befejezte.

  broken image

  A 2021-ben megrendelt 2 új komp és 2 új katamarán esetében fontos tervezési szempont volt, hogy a legmodernebb környezetvédelmi normáknak, szabványoknak (EU Stage 5- emisszió kibocsátási sztenderd) is megfeleljenek a hajók, amellett, hogy lehetővé teszik nagyszámú kerékpár befogadását, modern utastájékoztatást és komplex szolgáltatásportfólió megvalósítását.

   

  A fentieken túl vizsgálják elektromos gépjármű töltők, napelemes energiatárolók telepítését kikötőikbe, valamint meglévő hajóik átalakítását elektromos hajtásrendszerűvé.

   

  Online jegyek: https://jegy.bahart.hu/

 • background image
 • broken image
  broken image
  broken image